Woning
verduurzamen

Schröder Hypotheek Advies

Financiële situatie
Maandlasten Toekomstplannen Spaarcapaciteit

Huizen bezichtigen
Zoektocht Prijsklasse Aankoopmakelaar

Bod uitbrengen
Onderhandelingen Maximale bod Voorwaarden

Verduurzaming
van jouw huis

Een investering in de verduurzaming van je woning zorgt voor vele voordelen, zowel op de korte als ook op de lange termijn. Helemaal als je je bedenkt dat de investering zichzelf door besparing uiteindelijk terug zal gaan verdienen. Energiebesparende maatregelen zoals isolatie of zonnepanelen verdienen zich doorgaans binnen 5 á 7 jaar terug en verhogen de waarde van je woning aanzienlijk.

verduurzamen, nieuwbouw, icon

Woonwensen

Gedurende de jaren is het aannemelijk dat er veel veranderd is in je persoonlijke situatie en ook jouw woonwensen. Ik geef je graag inzicht in de mogelijkheden om jouw woning aan te passen. Door bijvoorbeeld het isoleren van jouw woning of het plaatsen van zonnepanelen kun je maandelijks flink besparen op jouw energie nota.

verduurzamen, nieuwbouw, icon

Inzichtelijk

Ben je benieuwd hoeveel je maandelijks kunt besparen en wat jouw mogelijkheden zijn om te verduurzamen? Ons advies is om vrijblijvend de stappen op www.woningverbeteraars.nl te doorlopen. Je krijgt vervolgens een goed inzicht in de diverse oplossingen op het gebied van duurzaamheid, de kosten hiervan en wat het uiteindelijk oplevert.

Wist je dat...

je subsidie kunt krijgen voor verschillende isolatie toepassingen. Met deze landelijke subsidie (de ISDE-subsidie) krijg je circa 30 procent van de kosten terug. Er zijn diverse maatregelen waarvoor je subsidie kunt krijgen, onder andere isolatie van dak, buitenmuren, vloer en hoogrendementsglas.

Om voor de subsidie in aanmerking te komen moet je binnen een jaar:
· ten minste 2 isolatiemaatregelen laten uitvoeren
· óf 1 isolatiemaatregel combineren met een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet.

Precies weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.