Schröder Hypotheek Advies

Hypotheek
aanpassen

Openbreken rentecontract
Lage lasten Nieuwe zekerheid

Vergoedingsrente
Terugverdientijd Fiscaal aftrekbaar

Analyse
Goed inzicht Weloverwogen keuzes

Hypotheek
aanpassen

Met een stijgende rente kan het ontzettend interessant zijn om jouw rentecontract over te sluiten. Hierdoor kun je direct genieten van lagere maandlasten. Wanneer jouw woning meer waard is geworden, is het bijvoorbeeld mogelijk om jouw hypotheekrente aan te laten passen.

Oversluit
analyse

Oversluiten betekent dat je jouw huidige hypotheek aflost en een nieuwe afsluit. Dat kan bij jouw huidige bank of een andere geldverstrekker. Nu de rentes historisch laag zijn, is dit wellicht het moment om jouw hypotheek over te sluiten en direct op de maandlasten te besparen.

Maandelijks besparen
op jouw hypotheek?

Ben je ook benieuwd of het interessant is om jouw hypotheekrente aan te passen? Door middel van een oversluitanalyse kunnen we berekenen wat jouw nieuwe maandlasten worden en, nog belangrijker, wat je maandelijks gaat besparen.

Waarom kies je voor ons?

Op gesprek binnen 48 uur.

Je wilt snel kunnen schakelen en keuzes maken in de huidige woningmarkt.
Wij vinden het belangrijk dat je binnen 48 uur op gesprek kunt komen en een goed inzicht kunt krijgen in jouw financiële vraagstukken.

Onafhankelijk advies.

Wij zijn onafhankelijk.
Hierdoor is het mogelijk om vrijwel alle rentes en voorwaarden van nagenoeg alle aanbieders te vergelijken. Dit vertaalt zich naar een hypotheek op maat.

Samenwerking.

Schröder Hypotheek Advies
&
Drieman Garantiemakelaars
De samenwerking maakt in deze oververhitte markt het verschil. Door snelheid en vroegtijdig geven van zekerheid, zorgen wij ervoor dat je die woning wel kunt aankopen.

Neem contact op voor een oversluitanalyse

Ben je geïnteresseerd in het verlagen van je maandlasten. Neem contact op voor een gratis oriënterend gesprek. Je kiest zelf de locatie en het tijdstip, wij zorgen voor de koffie.